2 januari 2010

Langerenn bij Ellingsæter

    Vandaag hebben we een rondje langerenn gedaan bij Ellingsæter. Deze loipe ligt op 20 minuten rijden van ons huis. Een schitterend gebied. Het was vandaag wel weer redelijk koud. De thermometer gaf -18 graden aan. Gelukkig was het mooi helder weer, waardoor het zonnetje af en toe wat warmte gaf. Het echte langerenn seizoen is eigenlijk nog niet begonnen, de Noren vinden het zelf nog te koud. Ook is het lastig om de loipes te prepareren omdat er geen vaste sneeuw ligt(te koud). Verder blijkt het met deze tempaturen lastig om de latten van de juiste wax te voorzien. Omdat Gerard en Jacqueline nieuwe latten hebben zijn we toch een rondje gaan maken. Ondank de kou kregen we hier geen spijt van. Het landschap was geweldig. Halverwege hebben nog wat gegeten en gedronken. Kijk bij onze foto´s voor meer beelden van vandaag.

Morgen gaan we Gerard en Jacqueline naar Oslo brengen. Zo zit de vakantie er weer op en gaan we maandag weer aan het werk.
Posted by Picasa

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi (voormalige) spinster,

Na 1.5 jaar even een korte reactie, ik zal later wel eens wat Brabants nieuws up-daten.
Het ziet eruit of jullie de bekende draai wel gevonden hebben overthere.
We zitten hier samen met enige jaloezie de foto's te bewonderen. Uiteraard de beste wensen(kus,kus,kus) voor jullie samen uit dit kikkerlandje waar door een beetje kou(-9) het hele dagelijkse leven wordt aangepast (file, stress e.d.)
Lieve groetjes van Lauwra en Eric.